Nieuwe, inspirerende showroom.

Insight Nieuws   •   May, 2018

Insight-opening-night-showroom

Op 25 mei opende Insight haar deuren van de nieuwe showroom aan de Zeilstraat 13 te Hasselt. Samen met alle genodigden en nieuwsgierigen hebben wij vol trots de nieuwe showroom laten zien en daar hoorde natuurlijk ook de nodige drankjes bij.

Na een half jaar hard werken mag het resultaat er zijn. Dat werd gelukkig deze avond ook bevestigd met de nodige ´oh´s´en ´ah´s´… De grootste blikvanger van de ruimte is daar natuurlijk een groot aandeelhouder van, onze zeecontainer. Na enkele jaren trouwe dienst te hebben gedaan op een schip in de Cariben mochten wij deze uiteindelijk omtoveren tot kantoorruimte. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen lees je binnenkort op onze blog!

Wie onze vorige showroom aan de Walenstraat nog herinnert, zal verrast worden. Het industriële pand aan de Zeilstraat, vol karakter is een groot contrast met de oude situatie. De showroom wordt verlicht door een enorme lichtstraat van boven waardoor de verschillende hoekjes die zijn gecreëerd allemaal goed belicht worden. De ruimte is opgedeeld in verschillende zones, voornamelijk om de diversiteit van ons aanbod te laten zien. Zo kun je bijvoorbeeld per kantoormeubelleverancier, Robberechts, Palmberg, LAS en Swan Products, een indeling vinden. Wij kozen voor een opstelling passend binnen hun aanbod.

Ook de particuliere klant die op zoek is naar een mooie eethoek, barkrukken, bijzetstoelen of een zetel kan bij ons terecht. Welke merken je onder andere bij ons kunt vinden lees je terug op de pagina ´Interieur´. Daarnaast zijn ook alle accessoires in onze ruimtes zijn te vinden bij Insight. De lampen van Vita bijvoorbeeld, zijn een nieuwe aanwinst in ons portefeuille. Insight opent ook binnenkort een retail concept store in samenwerking met Muuto. Houdt onze website en social media in de gaten voor meer nieuws hierover!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kom dan zeker eens een kijkje nemen, de koffie staat voor je klaar!

Nogmaals dank aan Seppe Elewaut voor de shots en aan N2Draft voor de verfrissende drankjes!
*

Via onze Instagram pagina heb je onze verbouwingsfase kunnen volgen. Benieuwd? Check onze pagina en vergeet ons niet te volgen…

Instagram-Insight-hasselt