Muuto

Muuto van het woord ´muutos´, dat ‘verandering’ of ´nieuw perspectief´ betekent. Kenmerkend voor Muuto is de Scandinavische ontwerptraditie. Deze legt de nadruk op duurzame esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. Muuto werkt samen met hedendaagse en toonaangevende ontwerpers met een sterke interpretatie van deze filosofie. Samen streven ze naar het maken van nieuw design door middel van gedurfd creatief te denken en het gebruik van toekomstgerichte materialen en technieken. Muuto beschikt over een uitgebreid gamma aan meubelen, verlichting en accessoires.

Op zoek naar Muuto?

De volledige collectie van Muuto kan u hier vinden. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Scandinavisch Design

Muuto heeft ondertussen een uitgebreide collectie verlichting, stoelen, tafels, kasten, zetels en accessoires.

Een van de meest populaire stoelen van Muuto is de Fiber serie. Een tijdloos design met een innovatieve  polyester kuip gemaakt van 25% houtvezels.

De verlichting van Muuto valt meteen op door een frisse en minimalistische verschijning. De leaf serie is hiervan een perfect voorbeeld. De vorm is geïnspireerd op de bladeren van een boom, waarbij de stille en zacht gebogen kop van vorm verandert terwijl u deze naar behoefte verschuift.

Het Stacked kastensysteem is wereldberoemd geworden door zijn eenvoud en functionaliteit. Het biedt eindeloze mogelijkheden waardoor het systeem volledig te personaliseren is. Bouw je eigen Stacked kast met de handige online configurator.

Neem ook zeker eens een kijkje bij de accessoires, zoals de Dots serie of de Restore baskets.

Bekijk de producten van Muuto online

Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Insight beschikt over de volledige collectie van Muuto.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Stoelen

Tafels

Kasten

Verlichting

Zetels

Accessoires

Outdoor

Project

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!