Logo Robberechts

Robberechts

Robberechts is een Belgische fabrikant van hoogwaardig kantoormeubilair met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Robberechts specialiseert zich in drie productgroepen: storage, werkplekken en maatwerkproducten in buis- en plaatstaal. Ze bieden een ruim assortiment aan, dat voldoet aan de strengste eisen op gebied van veiligheid, ergonomie en milieu.

Daarnaast laat Robberechts zich graag uitdagen om ook maatwerk producten te ontwikkelen en fabriceren.
In samenspraak zoeken ze mee naar de beste oplossingen wanneer de standaard kantoormeubelen niet passen binnen het gewenste resultaat.

Op zoek naar Robberechts?

Hier vindt u een selectie uit de collectie van Robberechts. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Insight beschikt over de volledige collectie van Robberechts.
Robberechts Sfeerfoto Merkpagina

Van brandkasten tot kantoormeubelen

Robberechts is een familiebedrijf dat startte in 1880 met de productie van brandkasten. Deze productie werd uitgebreid naar de productie van kantoormeubilair. Recent viel de beslissing te stoppen met het produceren van brandkasten. Ze maken nu ruimte voor softseating en evolueren mee met het nieuwe werken.

De Robberechts fabriek en kantoren zijn allemaal gevestigd in België. Hun hyper moderne fabriek maakt optimaal gebruik van nieuwe technieken die het milieu zo min mogelijk belasten. ‘Door te werken met spuitrobotten in een nieuwe omgeving, hebben wij retouches kunnen terugbrengen van 5% naar 0.3%.’

Twee populaire Robberechts series zijn de System en Connex serie.

De Connex serie behoort tot een uitgebreide collectie systeemmeubilair, wat u in staat stelt uw kantoor flexibel samen te stellen. Tevens is deze serie makkelijk uit te breiden in de toekomst. Handig om de expansie van uw bedrijf mee op te vangen

Met hun System serie spelen ze in op het nieuwe werken. Deze serie biedt een uitgebreid gamma hoogte instelbaar meubilair aan. Zowel zit-sta werkplekken als individueel verstelbare werkplekken voor een enkel bureau of een bench zijn beschikbaar.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Bureau

Opbergen

Vergaderen

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!