Ontspanning

Multifunctionele ontspanningsruimtes

Het is essentieel om ontspanningsruimtes te creëren die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Dit kan variëren van ruimtes voor informele gesprekken en videoconferenties tot rustige plekken voor persoonlijke tijd. Het idee is om flexibiliteit te bieden in hoe en waar werknemers kunnen werken en ontspannen en zich terugtrekken.

Balans tussen werk en ontspanning

Een moderne benadering van kantoorinrichting focust op de balans tussen werk en ontspanning. Hierbij worden gemeenschappelijke ruimtes zoals bibliotheken, spelkamers en cafetaria’s geïntegreerd als centrale ontmoetingspunten die zowel voor werk als ontspanning gebruikt kunnen worden.

Ontspannende activiteiten

Afhankelijk van de voorkeuren van de werknemers, kunnen verschillende ontspanningsactiviteiten worden aangeboden. Van fysieke activiteiten zoals tafelvoetbal en pooltafels tot rustige zones met comfortabele loungestoelen en boeken. Het is belangrijk om een scala aan opties te bieden die aan verschillende behoeften voldoen.

Flexibiliteit

Om de publieke ontspanningsruimtes zo breed mogelijk in te zetten, streven we er naar te werken met polyvalent meubilair dat eenvoudig verplaatst, aangepast of gestockeerd kan worden. Ook voor de individuele focus plek werken we met aangepast meubilair geschikt voor flexwerk met een hoge instelbaarheid.

Aanpasbare en creatieve inrichting

De inrichting moet aanpasbaar zijn en de bedrijfsidentiteit weerspiegelen. Het creëren van een inspirerende omgeving die creativiteit en dynamiek stimuleert, kan een positieve impact hebben op zowel werknemers als de bedrijfscultuur.

Inzichten

Ready to talk?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u plannen of bent u op zoek naar een specifiek product?
Onze koffie staat altijd klaar!