Over ons

Totaalinrichters

Insight is een jong, energetisch interieurbedrijf waar u terecht kan voor de aankoop van een meubel tot de realisatie van een totaalinrichting.

Met een creatief team helpen wij graag bedrijven en particulieren verder met hun project. We staan u graag bij met professioneel advies en begeleiding zowel voor een totaalrenovatie als voor een kleinschalig project.

We luisteren naar jullie noden en zoeken een oplossing op maat, in ieders budget. Ook na het opleveren van een project blijven we ter beschikking voor advies, technische ondersteuning en serviceverlening.

Wie zijn we?

Jannik

Ik ben Jannik Degeest.

Geboren in 1987 als echte wildebras met twee rechterhanden en veel creativiteit.

Opgegroeid tussen de burelen van Burostock, rolde ik al vroeg in de sector.

Als klein jongetje hielp ik met de montage van bureautjes in het magazijn. Als puber leerde ik rijden met de vrachtwagen en leverde ik al snel mijn eerste meubels uit.

Na enkele wilde jaren op school, vond ik mijn plaats op de Kunsthumaniora Picoh bij Interieurvormgeving. Gevolgd door een studie als Interieurarchitect in Antwerpen, studeerde ik af in 2013 als Master of Science in de Interieurarchitectuur.

Kantoormeubels zitten in mijn DNA. Na enkele jaren ervaring bij Buro 3D, lag de keuze voor de hand om het bedrijf over te nemen toen mijn vader welverdiend met pensioen ging. Met een vernieuwd concept settel ik me in een mooi, industrieel pand te Hasselt. Wil je graag kennismaken? Contacteer me beslist.

jannik@insightprojects.be

+32 477 68 67 85

Rhea

Rhea groeide op met een passie voor hospitality. Als student draaide ze mee op meerdere event locaties en verloor ze haar hart aan de horeca. Een studie hotelmanagement lag voor de hand. Afgelopen jaren deed ze ervaring op in private restaurants, hotellerie en co-working. Als departementshoofd Meeting & events bij Radisson Antwerpen leerde ze alles over gastenbeleving, flexibele opstellingen en sfeer creëren.  Met haar organisatorische skills stoomde ze dagelijks haar team en afdeling klaar voor de ontvangst van honderden gasten. Telkens weer met het doel een totaalervaring te creëren voor iedere bezoeker.

In haar vrije tijd is Rhea graag bezig met interieur en sfeerbeleving. Kleuren, stoffen en materialen combineren voor een warme thuis.

Sinds de opstart van Insight Projects staat Rhea Jannik bij met het uitwerken van projecten. Ze zijn een perfecte tandem. Jannik heeft oog voor indeling en circulatie, Rhea legt de focus op ervaring en beleving. Jannik is technisch zeer onderlegd en Rhea volgt de planning kort op. Samen vormen ze de ideale basis voor jullie totaalproject.

Verder is Rhea momenteel actief als operations manager bij Operating Collective, waar ze instaat voor de lancering en exploitatie van hun vastgoedprojecten gespecialiseerd in coworking, flexkantoren, meeting- en eventruimtes en short & midlong stay housing.

rhea@insightprojects.be

+32 491 52 94 16 

Waar zijn we nu?

Op 5 jaar tijd is Insight gegroeid naar een volwaardige kantoorinrichter. Met enkele stevige merken in onze portefeuille en een team aan gemotiveerde aannemers onder onze vleugels kunnen we met trots zeggen dat we fier zijn op onze realisaties.

Met onze persoonlijke aanpak begeleiden we onze klanten gedurende het gehele verbouwingstraject of het nu gaat om een renovatie van een bestaande pand of de inrichting van een casco nieuwbouw. Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen bij de inrichting van hun kantoor.

Ready to talk?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u plannen of bent u op zoek naar een specifiek product?
Onze koffie staat altijd klaar!