Palmberg

Palmberg is een Duitse kantoormeubelfabrikant gespecialiseerd in het milieubewust vervaardigen van hoogwaardig en duurzaam kantoormeubilair. De nadruk bij Palmberg ligt op het gebruik van hout wat zeer veel mogelijkheden biedt naar stijl en maatvoering.

Alle Palmberg producten kunnen op maat gemaakt worden. De bladen van Palmberg worden afgewerkt met een innovatieve lasertechniek waarmee ze een 100% voegloze kantverbinding garanderen. De meubels worden steeds in hun fabriek verlijmd gemonteerd tot een robuust geheel. Nadien worden ze zonder verpakking getransporteerd, beschermd door herbruikbare dekens.

Op zoek naar Palmberg?

Hier vindt u een selectie uit de collectie van Palmberg. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Insight beschikt over de volledige collectie van Palmberg.

Milieubewuste kantoormeubelfabrikant

Palmberg behoort tot één van de belangrijkste ondernemingen van de Duitse kantoormeubelindustrie met een uitgebreid innovatief gamma van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Palmberg is LEVEL3 gecertificeerd voor alle relevante productlijnen inclusief alle bureau- en kastsystemen. LEVEL is een Europese certificering die alle aspecten van duurzaamheid combineert. Deze certificering wordt gebaseerd op onafhankelijke testinstituten en beoordeeld van 1 tot 3, waarbij 3 de hoogste score aangeeft. Meer weten over LEVEL-certificering, lees dan hier.

Met 3 modulaire kastsystemen staan de kasten van Palmberg niet alleen garant voor al uw opbergproblemen, maar bieden ze ook vormgevende elementen die de zonering van uw kantoor accentueren. De kasten worden steeds af fabriek verlijmd waardoor de robuustheid hen onderscheid van de meeste bouwpakket-kantoorkasten. Tot slot kan iedere kast tegen een beperkte meerprijs op maat gemaakt worden.

P5 Flex biedt een dynamische oplossing voor ieder flex kantoor. Stabiliteit en efficiëntie waren de kernwoorden tijdens het ontwikkelen van deze veelzijdige serie met oa projectwagens, whiteboards, trolleys, flexibele en mobiele tafels en bijzettafels in verschillende maten.

Crew T is een zeer kwalitatieve zit sta tafel; aanpasbaar, ergonomisch, comfortabel en stil in gebruik en geschikt voor een zware belasting. De ingedockte variant zorgt voor een afwerking die in het oog springt.

Met het Cucina systeem biedt Palmberg een zeer veelzijdig keukensysteem aan, dat aanpasbaar is naar elk kantoor. Met een hoge functionele kwaliteit en een uitgebreide kleurenwaaier is Cucina de ideale invulling voor uw lunchruimte of koffiecorner.

Met het nieuwe scheidingswandsysteem Clamp creëer je grenzeloos nieuwe ruimtes die demonteerbaar en verplaatsbaar zijn. Clamp bestaat uit verscheidene modules in diverse materialen, af te werken met heel wat accessoires zoals een whiteboard, kapstok of legplank volgens het ‘stick & load’-principe. Tot slot zijn alle panelen elektrificeerbaar.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Bureau

Opbergen

Vergaderen

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!