Dataflex

Dataflex is een Nederlands bedrijf dat ergonomische computerwerkplekaccessoires ontwerpt. Deze producten verbinden ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar. Dataflex heeft één doel: werknemers helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect aansluit bij de gebruiker. Zij hebben voor iedere medewerker een geschikte oplossing in het assortiment; van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken.

Dataflex vindt dat de potentieel van een werknemer optimaal moet worden benut en streven naar een thuisgevoel op de werkplek, ook wel ´Feeling at Work´ genoemd. De producten hebben een ideale balans tussen functionaliteit, design en prijs. Daarnaast hechten ze veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Ze proberen altijd de milieueffecten te minimaliseren en zijn hierin door middel van de online beschikbare ecosheets zeer transparant.

Op zoek naar Dataflex?

Bij Insight kunt u de volledige collectie van Dataflex vinden. Heeft u vragen over een product?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Na stoelen en bureaus

De werkplekaccessoires van Dataflex vormt samen met ergonomische bureaustoelen en bureaus de ´gouden driehoek´ van ergonomische oplossingen voor kantoren. Binnen de collectie van Dataflex zijn 5 series te onderscheiden, Viewgo, Viewlite, Viewmate, Viewgo en de Addit serie.

De Viewgo serie wordt ook wel de instapcollectie genoemd. Maar waar andere instapproducten enkel goedkoop zijn, hoeft u met Viewgo niet in te boeten op de kwaliteit. Dit speelse design is namelijk heel serieus wanneer het op comfort aankomt.

De producten uit de Viewmate serie zijn modulair, configureerbaar en upgradebaar. Waardoor u altijd verzekerd bent van de perfecte combinatie van efficiëntie en betaalbaarheid. De Viewlite is een vergelijkbare serie maar is er bij deze collectie iets meer aandacht besteed aan het design waar om verschillende designprijzen mee zijn gewonnen zoals de Red Dot Award en de iF Award.

De Viewmaster multimonitor serie is speciaal ontworpen voor de financiële en beveiligingssector waarbij vele gegevensstromen tegelijkertijd bekeken moeten worden. Deze goed uitgebalanceerde monitorarmen voldoen aan de allerhoogste ergonomische normen.

De Addit serie is de stille kracht binnen de collectie. Deze serie beschikt over een aantal producten die zo goed zijn, dat u vergeet dat ze er zijn. Hierin kunt u bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijke Plug & Play USC-C dockingsysteem Link terugvinden. Of de Bento ergonomische toolbox. Deze producten zijn vooral geschikt voor flexibele werkplekken.

Bekijk de producten van Dataflex online

Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Insight beschikt over de volledige collectie van Dataflex.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Monitor
armen


Toolbars


Accessoires

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!