Artisan Love Wood

‘We houden van hout omdat we het ons hele leven kennen; van het bos waarin we speelden tot de meubels in onze woning’. Artisan wil  graag hun liefde voor hout delen door meubels te produceren van topkwaliteit met passie voor hout. Artisan werkt samen met de beste regionale en wereldwijde ontwerpers. De belangrijkste productietools van Artisan? De handen van hun ambachtslieden, meesters die de visie van hun ontwerpers dagelijks omzetten in uniek handwerk.

Op zoek naar Artisan?

Een selectie uit de collectie van Artisan kan u hier vinden. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Ambachtelijk Design

De ambachtelijke fabriek is ontstaan uit de traditionele houtbewerkingswinkel Ćostović, die al zijn liefde voor hout en 50 jaar ervaring met houtbewerking erin overbracht.

Artisan staat erop dat hun meubels, aan het einde van het productieproces, net zo natuurlijk zijn als het hout waaruit ze ontstaan zijn. Artisan gebruikt voor de productie massief hout uit hernieuwbare bronnen en alleen milieuvriendelijke materialen voor de behandeling, natuurlijke oliën en was die de luxueuze en organische schoonheid van de houtstructuur benadrukken.

Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologieën op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met hun ervaring en de vernieuwende, speelse designs, zorgt er voor dat ieder Artisan product spreekt, leeft en plezier ademt.

Laat je onderdompelen in hun liefde voor hout. Ontdek hier hun prachtige collecties met onder andere tafels, stoelen en kasten.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Stoelen

Tafels

Opbergen

Accessoires

Bekijk de producten van Artisan online

Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Insight beschikt over de volledige collectie van Artisan.

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!