logo umage insight

Umage

‘Alle dingen in de wereld die het leven prachtig maken, zijn gemaakt door mensen die net dat ietsje extra doen om je een buitengewone ervaring te geven’. In het Deens hebben ze daar een woord voor, UMAGE. Deze filosofie probeert UMAGE door te voeren in het ontwikkelen en produceren van al hun producten. Ze streven naar een duurzame combinatie van esthetiek, eenvoud en functionaliteit.

Umage werd opgericht in 2008 onder de naam Vita Copenhagen als verlichtingsfabrikant. In 2018 lanceerde ze hun eerste collectie meubels en accessoires. Ondertussen is Umage gegroeid naar een gekende Scandinavische ontwerper, verkrijgbaar in 40 landen over heel de wereld.

Op zoek naar Umage?

De volledige collectie van Umage kan u hier vinden. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Umage Sfeerfoto

Duurzaam, tijdloos en multifunctioneel design

Umage heeft een streepje voor op andere verlichtingsmerken vanwege haar milieuvriendelijke werkwijze. De producten worden namelijk plat verpakt in stijlvolle dozen om de wereldwijde logistiek te optimaliseren, opslag- en transportkosten te verlagen, zonder afbreuk te doen aan de materialen of het ontwerp. Umage tracht steeds een betaalbaar product te lanceren met een zo laag mogelijke co2 voetafdruk.

Alle lampenkappen uit de collectie van Umage zijn flexibel te gebruiken. De diverse modellen zijn zowel in te zetten als hanglamp boven de eettafel, als vloerlamp in de living of als tafellamp op het nachtkastje in de slaapkamer. Umage beschikt over een uitgebreid gamma van bevestigingsmaterialen, gaande van plafondkappen tot voetstaanders om de lampenkappen divers te kunnen gebruiken.

In de verlichtingscollectie van Umage zijn tal van productfamilies te onderscheiden. De meest bekende hiervan is de Aluvia. Deze artisjok vormige lampenkap past met zijn organische bladeren in elk interieur. Deze serie bestaat uit een hang-, tafel- en vloerlamp en is verkrijgbaar in twee maten en diverse kleuren.

Sinds 2018 heeft Umage haar assortiment uitgebreid met een eerste meubel en accessoirescollectie. De collectie is veelzijdig, flexibel en speciaal ontworpen voor het inrichten van interieurs met een beperkte ruimte.

Bekijk de producten van Umage online

Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Insight beschikt over de volledige collectie van Umage.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Verlichting

Meubilair

Accessoires

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!