girsberger logo insight

Girsberger

Na de oprichting in 1889 als houtzagerij, maakte Girsberger al snel naam als fabrikant van zitmeubilair. Het familiebedrijf, gevestigd in Zwitserland, bestaat al vier generaties en is nog steeds onder leiding van de familie Girsberger. Hun motto: innovatieve oplossingen ontwikkelen voor zitcomfort. Dit resulteert in zeer kwalitatief, comfortabel zitmeubilair met oog voor detail. De producten zijn inzetbaar op kantoor, in een vergaderzaal of thuis aan de eettafel. Girsberger werkt dagelijks met zowel eigen designers als gerenommeerde externe designers en gaat steeds zeer doordacht te werk; pas als vorm en functie optimaal in elkaar opgaan en alle details zijn uitgewerkt, zal een nieuw ontwerp in productie gaan. Girsberger behaalde al meerdere Red Dot Design Awards.

Op zoek naar Girsberger?

Hier kunt u de volledige collectie van Girsberger vinden. Bent u op zoek naar een specifiek product en kan u het niet terugvinden op onze website?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Sfeerfoto Merkpagina Girsberger

´Office Solutions´ met oog voor detail

Girsberger verdiept zich al enkele decennia lang in ergonomie, werkprocessen en innovatieve oplossingen op het gebied van zitcomfort. De bureaustoelen zijn in verschillende versies verkrijgbaar waardoor er voor elk persoon een passende oplossing bestaat. De modellen bestaan uit een basis versie, die vrij zijn aan te vullen met diverse opties om de stoel af te stellen naar ieders persoonlijke wens. Daarnaast wordt het assortiment bureaustoelen aangevuld met bijpassende vergader- en bezoekersstoelen.

De Camiro is hiervan een goed voorbeeld. Deze gebruiksvriendelijke bureaustoel is speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek. De Camiro kan worden uitgerust met een automatische gewichtsinstelling waardoor deze zich automatisch aanpast aan elk type persoon. Daarnaast is de Camiro ook verkrijgbaar als Work & Meet vergaderstoel en als bezoekersstoel.

Ook het nieuwste model Simplex 3D is een waardevolle ergonomische aanvulling aan het huidige gamma. Deze multifunctionele draaistoel is zeer eenvoudig in gebruik. Door het dynamische en mobiele ontwerp is de gebruiker altijd in beweging en kunnen er verschillende houdingen worden aangenomen.

Shop per categorie

Op zoek naar een specifiek product? Zoek per categorie om een product sneller terug te vinden.

Office

Stoelen

Tafels

More Info?

Heeft u vragen over een product of bent u op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons beslist!