Ontdek Martex

Feeling home at the office

Sfeerbeeld Martex Nucleo Serie

Martex is een Italiaanse fabrikant met vernieuwend kantoormeubilair. De Italiaanse design roots vind je terug in elk verfijnd ontwerp. Martex biedt een breed assortiment aan kleuren en stoffen, aangepast naar ieders huisstijl. Niet enkel het esthetische telt, kwaliteit en duurzaamheid worden ook hoog meegedragen in de bedrijfscultuur. Bovendien is Martex zeer flexibel betreft maatwerk en maakt met plezier een meubel op maat. 

Graag stellen we enkele collecties van Martex aan u voor:

Nucleo

Uitgebreid aanbod aan soft seating, ontvangstmeubilair en akoestische booths; ideaal voor de nieuwe flexibele werkomgeving.
CATALOGUS

Biblos

Van opberger tot roomdivider, open of gesloten, de mogelijkheden zijn eindeloos met het modulaire Biblos systeem.

Met Biblos Grid bouw je eenvoudig wandelementen of roomdividers met een mix van zit- en kastelementen. De basis is opgebouwd uit een aluminium frame dat je kan aanvullen met leggers, rugpanelen, lades, deuren, plantenbakken, kussens of een tv compartiment. Dit systeem is volledig personaliseerbaar wat iedere opstelling uniek maakt.

Biblos Tower werkt met vaste kolommen in verschillende hoogtes en lengtes. Met legplanken, rug- en zijpanelen maak je eenvoudig diverse hang- en stacombinaties. In tegenstelling tot Biblos Grid kan je deze rekken niet uitrusten met deuren, lades etc.

CATALOGUS

Pigreco

Verfijnde collectie van bureau- en vergadertafels met zachte vormen, strakke lijnen en veel afwerkmogelijkheden. Uniek aan Pigreco is zijn spanwijdte van 360 cm zonder tussenpoot.
CATALOGUS