Let´s meet outside! #summerisout

Insight Nieuws   •   June, 2018

INSIGHT-HEE-HAY

Summer is here! Met het heerlijke weer van de afgelopen weken en de zomer die vandaag officieel is begonnen, willen we niets liever dan zoveel mogelijk buiten zijn. Buiten lunchen, dineren, werken, vergaderen of lekker borrelen, en dat natuurlijk in een comfortabele en inspirerende setting. Laat je inspireren door dit tuinmeubilair dat zowel in huiselijke sferen past maar ook perfect geschikt is in een bedrijf- / kantooromgeving.

 • 13Eighty Hay
  De 13 Eighty chair van Hay is geschikt voor zowel outdoor als binnenhuis gebruik. De vele gaten in de kuip hebben niet alleen een esthetische waarde maar hebben ook een functie. Hierdoor kan het regenwater gemakkelijk weglopen zodat je nooit op een natte stoel gaat zitten. De stoel is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kun je kiezen tussen mét of zonder armsteunen. De stoelen zijn tevens stapelbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggezet. Of je plaatst ze na de zomer gewoon lekker binnen, ook erg mooi!
INSIGHT-13Eighy-HAY
INSIGHT-13Eighy-HAY
INSIGHT-13Eighy-HAY
 • Hee lounge – Hay
  Wanneer je dacht dat loungestoelen alleen geschikt waren voor binnen, heb je het mis! Hay heeft namelijk een loungestoel ontwikkelt die perfect geschikt is voor buiten. De Hee loungestoel is gemaakt van een electro-galvanised metalen draad. Dit design ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens roestvrij. Doe daar een gepoedercoate lak overheen in een aantal toffe kleurtjes en een nieuwe bestseller is geboren. Ook verkrijgbaar als stoel of barkruk.
INSIGHT-HEE-HAY
INSIGHT-HEE-HAY
 • Extremis – Bistroo
  Extremis staat bekend om haar kwalitatieve collectie van outdoor meubilair. Gestart met de slimme en design technische picknicktafel en jaren lang hun collectie uitgebreid en aangevuld met de mooiste ontwerpen. Onlangs presenteerde zij de Bistro. Een knap tafeltje voor twee waarbij je zij-aan-zij kunt zitten. Wie houdt er nu niet van `mensen-kijken´. Daarnaast is het ook een perfect ontwerp om op je balkon te plaatsen zodat je niet meer hoeft te vechten om dat ene plekje in de zon. De Bistro is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en combineert heel goed met de Virus familie. Ook een erg leuk ontwerp wat zowel in een thuisomgeving kan worden gebruikt maar ook geschikt is op kantoor, openbare ruimtes of in de horecawereld.
INSIGHT-Bistroo-EXTREMIS
INSIGHT-Bistroo-EXTREMIS
INSIGHT-Bistroo-EXTREMIS
 • ALBERT KUIP GARDER CHAIR
  Het ontwerpen van outdoor meubilair stond al langer op het verlanglijstje van het designteam van Zuiver. Dit jaar hebben ze deze wens kunnen afvinken met de komst van de Albert Kuip Garden chair. De Albert Kuip stoel is één van de eerste ontwerpen van Zuiver en is een succesvolle en comfortabele eetkamerstoel. Niet gek dat ze van dit model dus een outdoor versie hebben ontwikkelt. De Garden chair heeft hetzelfde comfortniveau als de dining versie en is gemaakt van aluminium. Perfect om buiten te laten staan dus. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en voor wat extra comfort kun je de stoelen upgraden met een bijpassend kussentje.
INSIGHT-AlbertKuipGarden-ZUIVER
INSIGHT-AlbertKuipGarden-ZUIVER
INSIGHT-AlbertKuipGarden-ZUIVER

Interesse in één van deze producten of ben je op zoek naar iets anders? Contacteer ons gerust!