Een veilige heropstart van uw bedrijf  #exitlockdown

Insight Nieuws   •   27 april 2020

In deze tijden, waarin de wereld getroffen werd door het coronavirus, heerst er vooral nog steeds veel onrust. Vele van ons voelen zich dan ook niet veilig in het openbaar of wanneer ze omringt worden door mensen uit een andere bubbel. En terecht, want hoe goed u uw collega waar u al jarenlang mee samenwerkt ook kent, vandaag de dag neem je best de juiste maatregelen voor een veilige samenwerking. Het is van groot belang om voldoende afstand van elkaar te kunnen houden, maar dit kan enkel en alleen als de werkplek hierop voorzien is.

Uw bedrijf kan dus binnenkort weer open, maar zal zich wel aan strikte voorwaarden van de overheid moeten houden. Is uw bedrijf reeds klaargestoomd voor een veilige heropstart? Misschien twijfelt u nog over de positie van uw werkplekken of zit u nog met onbeantwoorde vragen betreft de veiligheid van de werkomgeving? Insight staat u graag bij voor een veilige heropstart van uw bedrijf.

Vele bedrijven zijn uitgerust met prachtige open werkplekken die tot en met 18 maart nog steeds erg in trek waren op de werkvloer. Helaas zijn het net die werkplekken die vandaag de dag een doorn in het oog zijn voor vele van onze werknemers.

Maar hoe lossen we dit dan best op?

Insight Studio staat u graag bij en zoekt samen met u naar een optimale en veilige herinrichting van uw werkomgeving. We komen bij u langs, uiteraard doen we dit volgens de voorgeschreven maatregelen, en overlopen samen de door u vooropgestelde werkplekken. We overlopen het bestaand meubilair en gaan voor u aan de slag om een optimale herindeling uit te denken met een zo laag mogelijke kost. Indien gewenst voorzien we een aangepast grondplan in 2D waarin we het aantal werkplekken in kaart kunnen brengen.

Mocht u nood hebben aan aanvullend meubilair of dienen bepaalde werkplekken omgebouwd of aangepast te worden dan kan u hiervoor ook beroep doen op de expertise en vakkundige techniekers van Insight.

Enkele oplossingen op een rijtje

Twijfelt u nog over de veiligheid op kantoor? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Een heropstart betekent dan ook een heropleving van onze economie maar het is belangrijk om deze heropstart juist aan te pakken, want wees nu eerlijk, niemand wil terug naar een verstrenging die eventueel opnieuw een sluiting met zich meebrengt.

Blijf gezond en houdt het veilig!

Jannik Degeest

Team Insight