Eindejaarspromotie: Girsberger

Insight Nieuws   •   November, 2018

Insight-header-Girsbergeractie

Vandaag start het Black Friday weekend! Benieuwd naar onze promoties? Lees dan snel verder…

Black Friday is een commerciële marketingdag waar winkelketens stunten met opvallende promoties. Wij van Insight kunnen natuurlijk niet achterblijven, MAAR… wij stunten niet alleen op deze zwarte vrijdag, onze actie is geldig tot het einde van het jaar!

Lees hieronder meer over onze eindejaarsactie en kom gerust langs wanneer de hysterie, ellenlange wachtrijen en rake elleboogstoten voorbij zijn…

Camiro

De Camiro van Girsberger is een moderne en ergonomische bureaustoel ontworpen door Martin Ballendat. Het rugframe is dé visuele handtekening en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De ergonomische bureaustoel Camiro is speciaal ontworpen voor de flexibele werkplek. Dit betekent dat de stoel door meerdere mensen gebruikt kan worden. Om die reden kan de Camiro worden uitgerust met een synchroon mechaniek, die zich automatisch aanpast aan iedere gebruiker. Daarnaast is de zitdiepte, zithoogte en hellingshoek van de zitting gemakkelijk en snel in te stellen door de geïntegreerde bedieningsknoppen. Deze knoppen zijn voorzien van duidelijke pictogrammen en zijn in zitpositie te bedienen. Ook de 3D armsteunen zijn instelbaar in hoogte, breedte en diepte.

Eigenschappen:

  • Ergonomische bureaustoel volgens EN 1335
  • Rug in semi-transparante netbespanning
  • Synchroon mechaniek met manuele gewichtsinstelling
  • 5-teens kruisvoet in zwart kunststof met zwarte zwenkwielen
  • Accenten aan de rug in gepolijst aluminium
  • Stofklasse 1

Neem voor andere uitvoeringen, kleuren of stofferingen vrijblijvend contact met ons op.

Insight - Girsberger Promotie Camiro prijs 450
Camiro-Girsberger-Insight-Promotie2
Insight-Sway-Girsbergeractie2

Sway

De Sway is een zit-sta hulp en hocker die uw lichaam ontlast bij staande werkzaamheden. Door de bewegende standpijp neem je automatisch een gezonde, bewegende houding aan. De zit-stahulp is ook eenvoudig in hoogte verstelbaar. De zitting is gestoffeerd met een robuuste netweave, verkrijgbaar in de kleuren oranje, groen, grijs of zwart.

Insight - Girsberger Sway Promotie - prijs 450

Modell 111

Met deze innoverende, in hoogte verstelbare kruk veroverde Girsberger de markt. De atelierkruk is een re-design van de kruk Modell 111 uit 1910. Met behulp van een gasveer kan de hoogte 15cm worden aangepast. Er zijn twee hoogtes verkrijgbaar; Modell 111 voor een standaard tafelhoogte en Modell 112 voor statafels. De houten poten zijn vervaardigd uit eik, verkrijgbaar in natuur of notelaar gebeitst. Ook is het mogelijk de zitting te stofferen.

Modell111-Girsberger-Insight-Promotie12