Buro 3D wordt INSIGHT!

Insight Nieuws   •   Mei, 2018

Buro 3D

Jong geweld blaast nieuwe wind in Buro 3D en lanceert Insight!

Met veel trots stellen we INSIGHT aan u voor.

Na 35 jaar neemt Guido Degeest afscheid van de zaak en zal jong geweld, Jannik Degeest, het roer overnemen. Buro 3D is de laatste jaren gegroeid van kantoormeubelleverancier tot totaalinrichter van A-Z. Net hiervoor hebben we besloten om verder te gaan met een nieuwe naam.

INSIGHT wordt de overkoepelende naam voor 3 luiken:

blijft de core business van ons bedrijf en steekt zijn schouders onder de realisatie van totaalprojecten op professioneel niveau. Uiteraard blijven wij ook actief als leverancier van kantoormeubilair.

spits zicht toe op het creatieve gedeelte van een inrichting, gaande van een goede brainstorm tot een uitgewerkt plan in 2D of een voorstel in 3D op maat van de klant.

legt de nadruk op het interieur van de particuliere klant. Dit kan gaan van die ene eye-catcher op de juiste plaats tot een complete make over op maat.

Momenteel leggen we de laatste hand aan onze nieuwe showroom in de Zeilstraat 13 te Hasselt en nemen wij afscheid  van het pand aan de Walenstraat 94.
Op vrijdag 25 mei zullen wij de kurken knallen met een feestelijke opening voor alle genodigden. Maar mocht je intussen in de buurt zijn en al een kijkje willen nemen, aarzel dan niet om ons te bezoeken! De koffie staat steeds voor jullie klaar.

Bekijk hier onze contactgegevens.