Insight realisatie Glas Ceyssens Header
Logo Glas Ceyssens Group

Insight stond in voor de uitwerking en plaatsing van alle meubels voor het nieuwe kantoor van Glas Ceyssens.  Architectenbureau Muna uit Leuven deed beroep op de expertise van INSIGHT voor een optimale indeling van de werkomgeving. Glas Ceyssens telt maar liefst 3 verdiepingen. Dit gaf ons voldoende ruimte om een helder grondplan uit te werken.

Werkplekken

Om een juiste balans te creëren tussen werken, vergaderen en ontspannen werd de organisatie in verschillende zones opgedeeld.

Een open space werkplek voor de dienst administratie, het kloppend hart van Glas Ceyssens die zeker enige drukte met zich meebrengt. Om overlast te beperken, werd deze dienst ondergebracht op het gelijkvloers, vlakbij de productiehal.

Vergaderzaal

Keuken / Lounge

Op de derde verdieping zorgt een aparte keuken en zithoek voor de nodige ontspanning tijdens de middagpauze.
De dienst technische tekeningen kan zich hier in alle rust focussen op de uitvoering van detailplannen voor de dienst productie.

Kitchenette / Informele meeting

Om even te ventileren zorgt een zithoek op de eerste verdieping voor wat verademing. Ook de meeting zaal en enkele hoge zetels voor een informele meeting dragen bij aan een rustige sfeer.

Over alle verdiepingen werd er gekozen om te werken met een ondertoon van roestbruin. Het logo van Glas Ceyssens is feloranje, een kleur die te intens is om te gebruiken op de werkvloer. De roestbruine tint zorgt voor een ideale balans als verwijzing naar het bedrijf, zonder te fel in het oog te springen.

Details

  • Werkplekken

  • Vergaderen

  • Kabelmanagement

  • Onthaal

  • Ontspanning / Informele meeting

  • Kantine

PALMBERG
VIASIT
NOTI
MUUTO
ZUIVER
HAY

Ready to Talk?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u plannen of bent u op zoek naar een specifiek product?
Onze koffie staat altijd klaar!