Voor het ontwerp van een particuliere nieuwbouwwoning stond INSIGHT deze klant bij met het ontwerp van 3 badkamers. De gastenbadkamer, de master badkamer en de wellness. Met het wensenlijstje van de klant gingen we aan de slag om voor elke badkamer 2 ontwerpen uit te werken. We maakten een 2D en 3D visualisatie. Aanvullend presenteerde we onze visualisatie met wat beeldmateriaal van enkele voorbeelden en een materiaal- en kleurenkeuze per badkamer om de sfeer te verduidelijken.

Wellness

De woning werd voorzien van een wellness op verdieping -1. De ruimte grenst aan de gym en is voorzien van een sauna, dubbele regendouche, tweepersoons massagebad en een dubbele wastafel. Verder werden er enkele inbouwkasten voorzien en een make-up tafel. Gezien ZEN hier centraal staat, werd Mortex in een zandkleur voorgesteld als basismateriaal voor douche, vloer en wandbekleding. In een eerste fase werden er twee ontwerpen voorgesteld:

Ontwerp 1

Ontwerp 2

Master Bathroom

Voor de masterbadkamer wou de klant graag een dubbele regendouche, bad en dubbele wastafel. De badkamer staat in rechtstreeks verbinding met de slaapkamer.

In de eerste ontwerpfase werkte Insight 2 mogelijkheden uit:

Guest Bathroom

Voor de gasten badkamer werd het ontwerp afgestemd op de beperkte ruimte tussen 2 logeerkamers. Door de verbindingsdeuren met de logeerkamers waren de opties naar indeling beperkt. De klant wou graag een vrijstaand bad, apart toilet wastafel en douche integreren in de badkamer.

Ready to Talk?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u plannen of bent u op zoek naar een specifiek product?
Onze koffie staat altijd klaar!