HELLO! WE ARE INSIGHT!

Insight is een jong dynamisch interieurbedrijf, waar u terecht kan voor de aankoop van een tof meubel of de realisatie van een totaalinrichting. Met een creatief team helpen wij graag bedrijven en particulieren verder met het vinden van een oplossing op maat.

Insight is gegroeid uit Buro 3D, een kantoormeubelleverancier met 30 jaar ervaring op de project- en kantoormarkt. Met een vernieuwd concept settelen we ons in een mooi, industrieel pand te Hasselt.

STUDIO
  • Een creatief ontwerp voor elk project

INSIGHT STUDIO spitst zich toe op het creatieve gedeelte van een inrichting, vertrekkende van een  brainstorm tot een uitgewerkt plan in 2D of een voorstel in 3D. U kiest zelf of u wenst verder te gaan van visualisatie tot realisatie.

  • Alles voor project en kantoor

INSIGHT OFFICE helpt bij het ontwikkelen van een ultieme werkomgeving. Wij adviseren en denken mee bij het creëren en inrichten van uw werkomgeving.

INTERIEUR
  • Alles voor thuis

INSIGHT INTERIEUR legt de nadruk op het interieur van de particuliere woonomgeving. Dit kan gaan van die ene eye-catcher op de juiste plaats tot een complete make-over op maat.

Meet The Team

Profielfoto Jannik

JANNIK DEGEEST
Zaakvoerder
Interieurarchitect

+32 (0) 477 68 67 85

Showroom

Ready to Talk?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u plannen of bent u op zoek naar een specifiek product?
Onze koffie staat altijd klaar!

Contact